Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Registratie coronavaccinatie

Soms ontvangen wij vragen of de COVID19-vaccinatie in het Gele Boekje gezet kan worden. Dat is heel begrijpelijk, maar helaas kunnen wij dit niet voor u doen. Als u over het Gele Boekje beschikt, kan de genoemde vaccinatiebrief met hierop de registratiekaart coronavaccinatie in het gele vaccinatieboekje ingevoegd of bewaard worden.

VWS werkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders als onderdeel van het Digitaal Groen Certificaat dat op Europees niveau wordt ontwikkeld. Kijk hier voor meer informatie.

Als u een coronavaccinatie heeft gekregen kunt u op  Mijn.rivm.nl/vaccinaties zien welk coronavaccin u heeft gekregen en wanneer. Dit overzicht is geen vaccinatiebewijs. Ook de registratiekaart coronavaccinatie die u op de vaccinatielocatie krijgt heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs voor COVID-19.

Indien u bij de huisarts een vaccinatie heeft gehad, en dit toch niet terug kan zien op mijn.rivm.nl/vaccinaties vragen wij u om contact op te nemen met de huisartsenpraktijk om dit te melden. Let op, het kan wel even een paar dagen duren voordat de registratie zichtbaar is.

 

 

Naar archief

Actueel

09/03

Inzage medische gegevens per 1 april 2023

Toegang tot uw medische gegevens do...

Lees meer
01/07

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie vo...

Lees meer
Archief