Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Nieuwe maatregelen hervatting zorg

Allereerst, onze dank voor jullie medewerking de afgelopen maanden in deze ongewone situatie!

Hierbij willen wij u informeren over de stappen die wij als praktijk hebben gezet om onze huisartsenzorg weer te kunnen uitbreiden.

ALGEMENE MAATREGELEN PRAKTIJK

Op werkdagen zijn wij bereikbaar op onze praktijknummer en kunt u, liefst in de ochtend, bellen met de assistente. U zal telefonisch worden gevraagd of u luchtwegklachten of koorts heeft.

GEEN KLACHTEN

Heeft u geen COVID-gerelateerde klachten dan kunt u worden uitgenodigd op de praktijk langs te komen.

Wij volgen op de praktijk de landelijke maatregelen van het RIVM, zowel voor de praktijkmedewerkers als voor de patiënten: anderhalve meter afstand houden, geen handen geven, bij binnenkomst handen desinfecteren en papieren hand-/zakdoekjes gebruiken.

Tevens zijn er routeborden en looplijnen aangebracht. Om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren is het belangrijk dat u de aanwijzingen opvolgt.

Voorlopig wordt u alleen op uitnodiging in onze gezondheidscentrum verwacht. Wij vragen u ook bij een afspraak zoveel mogelijk alleen langs te komen. Wilt u iets afgeven of bijvoorbeeld urine onderzoek laten doen, moet u dit ook van te voren telefonisch bespreken met de assistente. Houdt u er rekening mee dat onze spreekuurtijden anders kunnen zijn dan u gewend bent om de wachtkamerbezetting laag te houden.

Wij verzoeken u om u aan onze maatregelen te houden wanneer u op de praktijk wordt uitgenodigd.

De praktijkondersteuners zullen hun spreekuren ook weer opstarten. Zij zullen u hierover apart nog informeren. Indien u een afspraak heeft bij de assistentes, POH-GGZ, dietiste of psycholoog wordt u verwacht in de auto te wachten tot u naar binnen wordt gebeld.

BIJ KLACHTEN

Ter bescherming van al onze patiënten en medewerkers mag u bij verdachte klachten niet op de praktijk langskomen. U mag uw hulpvraag telefonisch met de assistente overleggen. Indien uw huisarts inschat dat u op het spreekuur moet worden gezien kan er door de huisarts een afspraak worden gemaakt op de isolatiepost.

AANSLUITING LANDELIJKE PATIENTENDOSSIER

Uw patiëntendossier wordt in verband met Corona tijdelijk – maar alleen met uw mondelinge toestemming – opengezet voor uw behandelaars zodat de artsen op de isolatieposten ook beschikking hebben over uw medische gegevens.

Indien u hierna wenst gebruik te maken van het Landelijk Schakelpunt moet u als, u dit nog niet heeft gedaan, alsnog hiervoor uw toestemming doorgeven. Vul de LSP toestemmingsformulier  in of registreer uw toestemming op https://www.volgjezorg.nl/toestemming

Naar archief

Actueel

07/05

Nieuwe maatregelen hervatting zorg

Allereerst, onze dank voor jullie m...

Lees meer
23/04

Tijdelijke extra LSP-inzage ivm corona pandemie

Toegang tot uw medische gegevens do...

Lees meer
Archief