Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Aanvullende informatie herhalingsvaccinatie

Herhalingsvaccinatie in de huisartsenpraktijk voor hen geboren tussen ’56 en ’60.

Bent u geboren in 1956, 1957, 1958, 1959 of 1960 en heeft u al een eerste coronavaccin van Astra Zeneca op de huisartsenpraktijk ontvangen, dan heeft U bij de eerste vaccinatie gelijk een afspraak gekregen voor een herhalingsvaccinatie.

Wij begrijpen dat in bijzondere medische gevallen u niet in staat bent (geweest) om op de aan u toegewezen datum op de praktijk te komen. In deze uitzonderlijke situaties willen wij u een alternatieve datum aanbieden.  Omdat uit één flesje vaccin elf doses gaan én een open flesje maar een paar uur bewaard kan worden, wordt het vaccineren alleen in groepen georganiseerd.  Om spillage te voorkomen kunnen er geen individuele afspraken ingepland worden en zullen wij met u een datum afspreken waarop minimaal tien andere mensen langs kunnen komen.

U kunt zich telefonisch (0118-465253) aanmelden bij onze assistentes op werkdagen tussen 8:00 en 10:00 en 11:30 en 12:00, of u kunt per e-mail (huisartsenpraktijk@thoveling.nl) uw gegevens doorgeven zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij horen graag de reden voor uw verzoek en wanneer u de eerste vaccinatie heeft gehad. U zal mogelijk meteen een datum doorkrijgen of de assistente zal uw gegevens noteren zodat wij contact op kunnen nemen zodra een nieuwe datum bekend is.

 

Naar archief

Actueel

01/07

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie vo...

Lees meer
08/06

Registratie coronavaccinatie

Soms ontvangen wij vragen of de COV...

Lees meer
Archief