Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Maatregelen Corona

Wij volgen op de praktijk de landelijke maatregelen van het RIVM, zowel voor de praktijkmedewerkers als voor de patiënten: anderhalve meter afstand houden, geen handen geven, bij binnenkomst handen desinfecteren en papieren hand-/zakdoekjes gebruiken. Tevens zijn  er routeborden en looplijnen aangebracht. Om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren is het belangrijk dat u de aanwijzingen opvolgt. Wij vragen u  bij een afspraak zoveel mogelijk alleen langs te komen. Wij verwachten dat alle bezoekers aan het gezondheidscentrum een eigen mondkapje meenemen en dragen.

Wanneer u klachten heeft die kunnen wijzen op corona mag u niet op de praktijk langs komen. 

Om onderlinge besmetting te voorkomen willen we de patientenstroom binnen onze gezondheidscentrum spreiden. Heeft u een afspraak bij een van onze huisartsen kunt u in onze centrale wachtkamer wachten, als u een afspraak heeft bij de praktijkverpleegkundige kunt u achter het gezondheidscentrum wachten. Daar hebben wij een tent als wachtkamer ingericht.

U kunt overleggen met de assistenten of u telefonisch geholpen kan worden, of gebruik maken van het patientenportaal om uw hulpvraag online te stellen.

Voor vragen over het coronavirus kunt u ook terecht op https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus Hier vindt u ook de meest recente informatie over het coronavirus.

U kunt vanaf 1 juni zelf een afspraak maken bij de GGD voor een test. Dat geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder, voor elk beroep. Een afspraak maakt u online via coronatest.nl (met je DigiD), ofv ia dit telefoonnummer: 0800-1202. De persoon aan de telefoon stelt u vragen. Hij of zij vertelt u ook waar u de test krijgt en wat u kunt verwachten. U heeft geen verwijzing van een arts nodig voor een test bij de GGD.

Actueel

03/11

Verklaring uitzondering mondkapjesplicht

Vanaf 6 november moet iederee...

Lees meer
01/07

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie vo...

Lees meer
Archief