Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Afscheid praktijkondersteuner mw. E. de Nooijer

Per 1 oktober 2023 legt onze praktijkondersteuner somatiek, mevrouw de Nooijer, haar werkzaamheden bij ons neer. Na bijna 10 jaar binnen onze huisartsenpraktijk gewerkt te hebben, gaat zij elders een nieuwe uitdaging aan. Wij willen haar hartelijk danken voor haar jarenlange inzet en wensen haar het allerbeste.

Per 1 november a.s. zal mw. Senden bij ons starten in de rol van praktijkondersteuner somatiek en samen met mw. van Liere (die al enige tijd bij ons in dienst is), de zorg voor mensen met hart- en vaatziekten, suikerziekte, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, longziekten en kwetsbare ouderen op zich nemen.

Naar archief

Actueel

12/09

Praktijkondersteuner somatiek in opleiding

Per 1 september 2023 start mw. Schm...

Lees meer
07/09

Vertrek mw. E. de Nooijer

Per 1 oktober 2023 legt onze prakti...

Lees meer
Archief